Home

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!!

image

Beste leden van TTC Kruibeke,
Beste vrienden,

2020 is voor iedereen een zeer uitdagend jaar geweest.
Gelukkig werd er in het verleden en wordt er nog steeds door TTC Kruibeke veel aandacht besteed aan een goede en financieel gezonde werking.

Hoewel onze werkzaamheden momenteel stil liggen houden we alles goed in het oog om van zodra mogelijk terug te kunnen opstarten!
Wij hopen dan ook zo vlug mogelijk te kunnen aanvangen met de trainingen voor onze jeugd en competitiespelers en we hopen dat zowel de competitie in de VTTL als in Sporta spoedig terug beginnen.

Volgens de laatste berichten wordt er op 17 januari 2021 opnieuw bekeken of en hoe de competitie terug kan aangevat worden.
Ondertussen liggen alle activiteiten zoals de competitie, tornooien en kampioenschappen volledig stil.
Of en op welke manier we terug zullen opstarten is dus nog steeds onduidelijk.

Wat wel zeker is, is dat de club terug zal opengaan van zodra de overheid, de gemeente Kruibeke en de scholengemeenschap dit toelaten.
Indien om één of andere reden de competities dit jaar niet meer terug zouden opstarten zullen we als club zelf in alternatieven voorzien zoals begeleide training, interne competities en/of vriendschappelijke wedstrijden.

2021 kan alleen maar beter worden en wij kijken hier graag samen met alle leden naar uit!!

Namens het bestuur van TTC Kruibeke wensen we jullie allen prettige feestdagen en een voorspoedig 2021 met vooral een goede gezondheid!

Vriendelijke groeten
Wouter Van den Daele
Namens het bestuur van TTC Kruibeke

Copyright: nl.dreamstime.com

COVID-19

Tijdelijke sluiting van de club

Virus

Beste leden van TTC Kruibeke,
Beste vrienden,

Zoals jullie reeds weten ligt de werking van onze club volledig stil.
Jammer, ook omdat we als club goed bezig zijn met onder meer 3 ploegen die aan de leiding staan in hun reeks!

Zowel de VTTL als Sporta hebben beslist om de competitie stil te leggen in 2020.
Naar verwachting zullen beide verenigingen in de tweede helft van december bekijken of en op welke basis de competitie kan verder gezet worden in 2021.
Wij houden jullie op de hoogte van zodra hier verdere beslissingen in worden gecommuniceerd.

De huidige overheidsmaatregelen, de richtlijnen van de gemeente Kruibeke en het feit dat we in een school spelen verplichten ons er toe om ook alle activiteiten en trainingen, zowel voor de volwassenen als de jeugd tijdelijk stop te zetten.

Vanuit het bestuur volgen we de verdere evoluties en de verdere communicaties van de verschillende overheden op en van zodra mogelijk zullen we onze werking terug opstarten.

Ondertussen wensen we jullie allen veel sterkte in deze periode en hopen we dat we jullie binnenkort terug mogen verwelkomen in de club!

Vriendelijke groeten
Wouter Van den Daele
Namens het bestuur van TTC Kruibeke