Met een opkomst van 14 jongeren kon ons jeugdtornooi van start gaan. De jeugd werd opgedeeld in twee groepen : de -12 en de +12 - jarigen.

  De jongste deelnemers, bestaande uit Kilian, Anthony, Stan en Helena lieten we spelen naar vier winnende sets. Diegene die de meeste matchen won, werd dan ook de uiteindelijke winnaar. We zagen hier spannende wedstrijden en heel knappe punten. Er zit heel wat potentieel bij onze spelertjes. De uiteindelijke winnaar werd Anthony Van Heue, die al zijn wedstrijden won met 4 - 0 maar toch in bepaalde sets hard moest knokken om de set binnen te halen. Voor de tweede plaats knokten Stan Laureys en Kilian Cap in een wedstrijd die gelijk op ging. De eerste set was voor Kilian, de tweede set was voor Stan. In de derde en laatste set was het Stan die zijn zenuwen het best onder controle kon houden en de overwinning naar hem toe trok. Hij werd dus knap tweede en Kilian derde. Helena, het enigste meisje in deze poule speelde hele knappe punten maar kwam nog enkele punten tekort tegen al dit mannelijk geweld om een setje binnen te halen. Toch een dikke proficiat aan al deze spelers.

  Bij onze oudere jeugd gingen Ben (D2), Maura (D4), Matteo (E0), Thomas (E2), de strijd aan tegen Keano, Viktor, Casper, Tuur, Ferre en Ruben (allen NG). Hier werd gespeeld met voorgift, waardoor het moeilijker werd voor onze klassementspelers. De spelers werden onderverdeeld in 2 poules van 5 waardoor iedereen al zeker 4 matchen kon spelen. In de eerste poule, bestaande uit Maura, Thomas, Keano, Casper en Tuur , zagen we knappe wedstrijden en mooie rally's . De geklasseerden moesten echt uit hun pijp komen om die jonge snaken te verslaan. Uiteindelijk won Maura al haar wedstrijden en werd Thomas tweede, deze gingen dan ook door naar de halve finales.

  In de tweede poule, bestaande uit Ben, Matteo, Viktor, Ruben en Ferre zagen we ook spannende wedstrijden en indrukwekkende punten bij zowel de geklasseerden als de niet-geklasseerden. Hier werden ook Matteo en Ben, respectievelijk eerste en tweede zoals verwacht. Maar aan alle spelers een welverdiende dank voor fair-play en inzet.

  Na de poules mocht iedereen spelen om te zien wie welke plaats innam in de rangschikking :

  Ruben - Tuur 9de en 10de plaats

  Keano - Ferre 7de en 8ste plaats

  Casper - Viktor 5de en 6de plaats

  En de halve finales verliepen tussen

  Matteo en Thomas 3 - 1

  Ben en Maura 3 - 1

  Waardoor de finale gespeeld werd tussen Ben en Matteo. Hierin werden er fantastisch mooie punten gespeeld en duurden de rally's net iets langer dan in de poule-wedstrijden. Het werd een hoogstaande finale die uitdraaide in een ware thriller, de punten gingen gelijkmatig op eveneens de sets. In de laatste set was het uiteindelijk Ben die aan het langste einde trok en dus knap clubkampioen werd bij de oudere jeugd.

   

  © 2017 TTC Kruibeke. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.